SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu fırsat kaçmaz! Newesta’dan yeni yıl kampanyası!

Bu haber 16 Aralık 2023 - 0:54 'de eklendi.

Torbalı’daki Ertuğrul Dörtyol’da 6 yıldır hizmet veren Newesta Estetik ve Güzellik Merkezi, yeni yıla özel büyük bir kampanya düzenledi.

KARACA mağazasının üstünde faaliyet gösteren Newesta, Torbalılı bayanların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Zeynep Taş tarafından işletilen mekanda, lazer epilasyon, heykeltraş, bölgesel incelme, microblanding, cilt bakımı gibi birçok alanda hizmet veriyor. Deneyimli firma, şimdi de tüm vücut lazer epilasyon alan bayanlara iki hediye birden veriyor.

BU KAMPANYALAR FARK YARATIR

TÜM vücut epilasyon alan herkese verilecek ilk hediye, ‘dilediğin bir bölgeye 12 seans epilasyon işlemi’… İkinci hediye ise 100 ml güneş kremi ücretsiz verilecek.

FİYATI ÇOK CAZİP

TÜM vücut lazer epilasyon alan herkese verilecek olan bu hediyeler bayanların dikkatini de çekti. İşletmeye de şu günlerde yoğun bir talep var.  İşlem yaptıracak olan bayanlar, 4000 TL yerine sadece 2.999 TL ödeyecek. Üstelik 12 seans sürecek.

BİZİ ARAYIN

GENÇ işletmeci Zeynep Taş, tüm bayanların bu fırsatı kaçırmamalarını istedi. Bilgi almak isteyenlerin ise 0 553 887 87 77 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.