SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu firmada iç-dış oto yıkama sadece 50 TL

Bu haber 15 Mart 2022 - 20:15 'de eklendi.

Atatürk Sanayi Sitesi’nde hizmete giren Miran Oto Yıkama, deneyimli ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. İşletme sahipleri Sinan Murat Özer kardeşler, yıkadıkları arabaların adeta yeniden doğduğunu söyledi.

TORBALI’NIN araç yıkama merkezi olmaya aday Miran Oto Yıkama Atatürk Sanati Sitesi 5542 Sokak üzerinde açıldı. 200 metrekarelik mekanda hizmet verecek olan Miran Oto Yıkama, Sinan ve Murat Özer kardeşler tarafından işletilecek. Yıllarca Bayburt’ta oto yıkama işiyle uğraştıklarını anlatan Sinan Özer, Torbalı’ya taşındıktan sonra sektördeki aynı başarılarını devam ettirmeye karar verdiklerini anlattı. Arabanın yıkama sonrasında göz alıcı olması gerektiğini belirten Özer, “Araba konusunda çok titizim. Temiz araba bakımlıdır. Daha kaliteli hizmet vermek amacıyla bu sektöre adım attım” dedi.

‘BİR DAHA BAŞKA BİR YERE GİTMEYECEKLER’

DAHA titiz, daha kaliteli hizmet amacıyla bu yatırımı yaptığını kaydeden Sinan Özer, Miran Oto Yıkama’da arabasını bir kez yıkatan araç sahiplerinin bir daha başka yere gitmeyeceğini belirtti. Deneyimli bir ekibe sahip olduğunu ifade eden işletme sahibi, iç-dış yıkama, motor yıkama, cila-pasta, iç kuaför, jant temizleme, zift çıkarma, koku giderici temizlik gibi birçok hizmeti verdiklerini kaydetti.

‘AÇILIŞ NEDENİYLE FİYATLARI DÜŞÜRDÜK’

VERDİKLERİ hizmet ile hem müşterileri hem de araçlarını adeta onore ettiklerini kaydeden Murat Özer, “Mekânımız, sıra dışı bir oto yıkama. Çok farklı bir konsepte ve hizmet anlayışına sahibiz. En ince detayına kadar temizlik yapıyoruz. En son araçların temizliğini kontrol edip müşterilerimize teslim ediyoruz. Aldığımız paranın hakkını da kuruşu kuruşuna veriyoruz” şeklinde konuştu. Özer, açılış nedeniyle iç-dış oto yıkama işini sadece 50 TL’ye yaptıklarını ifade etti.

İnstagram: miran_3569

Miran Oto Yıkama İletişim: 0552 861 46 20

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.