SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu bayram da tatlılar Nasreddin’den!

Bu haber 18 Nisan 2023 - 6:40 'de eklendi.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayramlık tatlı ve çikolatalar pastane vitrinlerini süslemeye başladı. Torbalı’da her bayram olduğu gibi bu bayramda da baklava ve şekerlemenin adresi Nasreddin Pastanesi olacak

HER bayramda Torbalı halkının değişmez adresi olan Nasreddin Pastanesi, bu bayramda da tatlı siparişleri almaya başladı. Bayramlık tatlı, şeker ve çikolata çeşitleri ile müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunan Nasreddin Pastanesi, bu yıl da Torbalı halkının ilk tercihi oluyor. Kaliteli ve taze ürünleri ile bayrama hazır olan Nasreddin Pastanesi, fiyatları ile de müşterilerini sevindiriyor.

5 ŞUBESİ İLE TORBALI’NIN HER YERİNDE

İKİ tanesi Muratbey Mahallesi’nde, biri Tepeköy Mahallesi’nde, biri Sadık İleri Bulvarı’nda, biri de Pancar Mahallesi’nde olmak üzere ilçe genelinde 5 adet şubesi bulunan Nasreddin Pastanesi, uzman kadrosuyla ilçenin en köklü pastanesi olarak biliniyor. Günlük ve taze ürünleri ile, hijyenik koşullardaki üretim aşamalarıyla 36 yıldır Torbalı halkının damak tadına hitap eden Nasreddin Pastanesi, bayramlık tatlıların da değişmez adresi.

HER BÜTÇEYE UYGUN FİYATLAR

BAYRAM tatlıları ile 36 yıldır Torbalı halkının tercihi olan Nasreddin Pastanesi, her bütçeye uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor. Nasreddin Pastanesi’nde bayram öncesi özellikle cevizli baklava yoğun talep görüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.