SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu balıkçı her zaman full çekiyor

Bu haber 30 Eylül 2022 - 23:43 'de eklendi.

Lezzetli balık çeşitleri ve nefis mezeleriyle ilçe halkının a uğrak yeri olan Temel Reis Balıkevi farkını göstermeye devam ediyor.

HER öğün yemeklerinde tamamen dolan Ertuğrul Mahallesi İlker Doğan Caddesindeki mekana olan ilgi sürekli artıyor. By Temel Reis Balık Evi’nin sahibi olan Torbalı’nın tanınmış balık aşçısı Latif Şimşek, “Balık piyasasının en iyi mekânı olmayı hedef edindik. Hem restoran hem de satış hizmetimizle sektördeki önemli bir eksikliği giderdik” diye konuştu.

24 EKİM 2016 tarihinde kurulan mekan zaman zaman özel bir kampanyalar düzenleyip, balıkta yüzde büyük indirime imza atıyor. İşletmeci Latif Şimşek, “Balık sektörüne uzun yıllarımızı verdik. Sadık İleri Bulvarı girişinde bulunan mekanımızda  birçok leziz ürünleri sunuyoruz. Günlük, taze bol balık çeşidimiz mevcut. Dileyen yemeğini farklı bir konsepte sahip mekanımızda yiyebiliyor, isteyen ev ve işyerine sipariş yaptırabiliyor” diye konuştu.

20 YILDAN bu yana balık sektöründe yer alan Latif Şimşek, balık pişiriciliği konusunda bir uzman. Balık aşçısı olan Şimşek, balık ve deniz ürünleriyle hazırladığı dillere destan yemeklerle Torbalı’da nam salmış bir isim. Uzun yıllar boyunca ilçedeki çeşitli balıkçılarda çalışan Şimşek, 6 yıldır kendi iş yerinde hizmet veriyor. By Temel Reis Balık Evi, hem restoran hem de balık satışıyla hizmet sunuyor. 100 metrekarelik alana sahip olan mekanda, ister yağda, ister tavada, ister mangalda, isterse de porsiyon veya ekmek arası ile balık satışı gerçekleştiriyor. Ayrıca çiğ şekilde dönemine uygun balık satışlarını uygun fiyatlarla yapıyor.

BALIK aşçılığının çok zorlu bir meslek olduğunu kaydeden işletme sahibi ve balık aşçısı Latif Şimşek, “Deniz ürünleriyle en iyi yemeği sunmak tamamen bizim işimiz. Çok zahmetli bir iştir balık aşçılığı. Torbalılıları balığa doyuruyoruz. İnsanlar balık konusunda bildiklerini tamamen unutsunlar. Çünkü birçok ilki gerçekleştirerek Torbalılıların damak zevkine en iyi şekilde hitap ediyoruz. Restoran bölümümüz ile insanlar istedikleri saatte gelip gönüllerince balık yiyebiliyor. Ayrıca, burada aldıkları balıkları temizletip pişirdikten sonra evlerinde de tüketebilirler” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.