SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu balıkçı, büyük balık tutmayı gelenek haline getirdi

Bu haber 17 Ekim 2023 - 8:13 'de eklendi.

Semih Yeşilyurt tuttuğu dev balıklar ile rekor üstüne rekor kırıyor. Semih Yeşilyurt, önceki gün dev bir Orkinos daha tuttu.

SEFERHİSAR açıklarında yaklaşık 180 kilogram ağırlığındaki dev Orkinos tutan Yeşilyurt balıkçılıktaki profesyonelliğini gösterdi. Balık tutarken tüm kurallara riayet eden başarılı balıkçı tuttuğu her balığı Seferihisar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne bildirip, ödeme yapıyor.

‘BÜYÜK BALIĞIN KEYFİ BAŞKA’

YILLARDIR denize açılıp balık tuttuğunu, bu aktivite ile stres attığını dile getiren Yeşilyurt, böyle dev balık tutmanın keyfinin başka olduğunu söylüyor. Her şeyi kuralına göre yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt, büyük balık tutmayı gelenek haline getirdi

HERŞEY KURALINA GÖRE…

UZUN yıllardır denize açılıp balık tuttuğunu bu aktivite ile stres attığını dile getiren Yeşilyurt, böyle dev balık tutmanın keyfinin başka olduğunu söylüyor. Her şeyi kuralına göre yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt, sürekli bu şekilde büyük balıklar yakaladıklarını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.