SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu 6 ay nasıl geçecek?

Bu haber 05 Temmuz 2022 - 3:20 'de eklendi.

Kemalpaşa kavşağındaki çalışmalar bu hafta itibariyle başladı ama çilesi sürücülerin canını şimdiden bezdirdi.

YOĞUN trafiği ile sürekli gündemde olan Kemalpaşa kavşağındaki çalışmalar nihayet başladı. Dev iş makineleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, trafiği ise kontrol altına almak için çeşitli bölgelere kum dökülerek trafik yönşendiriliyor.

BAZI yollara ise ışıklı sinyalizasyon konuldu. Ancak, zaten 2 ve hatta 3 şeritli olmasına rağmen trafiğin tıkandığı kavşakta bazı yolların tek şeride düşürülmesi uzun kuyrukların olmasına yol açıyor.

KUM YIĞINLARININ YERİ DEVAMLI YER DEĞİŞTİRİLİYOR!

SÜRÜCÜLER ise hava sıcaklığının tavan yaptığı bu günlerde ise duruma tepki gösteriyor. Gelişi güzel kumların konularak ve hatta zaman zaman kum yığınlarının trafiği yönlendirmek için yer değiştirmesine tepki gösteren sürücüler ise 6 ayın nasıl geçeceğini bilmediklerini söylüyorlar.

ÖTE yandan, vatandaşlar çalışmaların 6 ayda bitirilmesini ümitle bekliyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.