SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Brand Outlet’ta ünlü markalara ait ürünler uygun fiyata satılıyor

Bu haber 29 Kasım 2022 - 23:18 'de eklendi.

8 aydır Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Brand Outlet, ünlü markalara ait ürünleri uygun fiyata satıyor. Eski sezon veya kırık serisi diye tabir edilen ürünlere ilgi ise bir hayli fazla…. Çünkü, neredeyse maliyetine satış yapılıyor.

BAY, BAYAN VE ÇOCUK GİYİMDE ÖNCÜ OLDULAR

Kazımdirik Caddesi üzerinde uzun yıllardır hizmet veren Koton Giyim Mağazası’nın sahibi olan Serdar Filiz tarafından ilçemize kazandırılan işletme, bay, bayan ve çocuk giyimde öncü firmalar arasına girdi.

İŞTE SATILAN ÜRÜNLERE AİT ÜNLÜ MARKALAR

Brand Outlet’te Beymen, Fabrika, Network, Puma, Adidas, Nike, Camper, National Geographic, Fila, Harley Davıdson, Skechers, Aeropostale, İpekyol gibi ünlü markalara ait mont, kaban, ayakkabı, pantolon, gömlek, kazak, sweet ürünleri satılıyor. Erkek, kadın ve çocuk giyimi üzerine aranılan ürünlerin hepsi bu mağazada bulunabiliyor.

8 AYDA TORBALI BRAND OUTLET’İ ÇOK SEVDİ

Her bütçeye uygun fiyat politikalarının olduğunu anlatan işletmeci Serdar Filiz, “Ürünlerimiz ünlü markalara aittir. Uygun fiyatlı olmasının nedeni ise, eski sezon veya serisi kırık olmasıdır. Herkesin gönül rahatlığı ile alabileceği ürünlerimize ilgi bir hayli fazla. 8 ayda ilçe halkı bizi çok sevdi” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.