SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Bozuk tek bir yol’ kalmayana kadar asfalta devam!

Bu haber 09 Ekim 2023 - 7:48 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, büyük bir hızla yenilemeye devam ediyor. Ekipler ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürürken ilçenin hummalı çalışma sürüyor.

ÇALIŞMALARA ara vermeden devam eden Torbalı Belediyesi ekipleri Torbalı’nın en yoğun kullanılan caddelerinden bir tanesi olan İsmail Uygur Kültür Merkezi ön tarafında bulunan Muratbey Mahallesi 3564 sokakta ikinci kat sıcak asfalt serimine başladı. Dün sabah saatlerinde başlayan çalışmaların bugün tamamlanması bekleniyor. Öte yandan Torbalı Belediyesi ekipleri bir yandan da Ertuğrul Mahallesi’ndeki sokaklara sıcak asfalt döküyor.

TORBALI Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü gibi önemli kurumların yer aldığı sokak yeni görünümüyle fark oluşturacak. Kaldırım, refüj ve peyzaj çalışmalarının da sürdüğü sokakta ayrıca çöp kovaları ve bank çalışması için de Başkan Tekin talimatları verdi.

Öte yandan ilçe genelinde asfalt çalışmalarının süreceğini kaydeden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin “600 km2’ye yakın yüzölçümüne ve 200 binden fazla nüfusa sahip güzel ilçemiz Torbalı’da önce insan önce sağlık diyerek yola çıkıp İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tüm su ve kanalizasyon altyapısını yeniledikten sonra öz kaynaklarımızla başlattığımız asfaltlama hamlemizde “bozuk tek bir yol” kalmayacak sözümüzü tutmak için gece, gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden sizler için çalışmaya devam ediyoruz…” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.