SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bozköy’ün genç muhtar adayından köy meydanında iftar sofrası

Bu haber 15 Mart 2024 - 21:54 'de eklendi.

Bozköy Mahallesi’nin genç muhtar adayı Emrah Demir, köy meydanında 1.500 kişiye iftar yemeği verdi.

MÜBAREK Ramazan ayı nedeniyle verilen iftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu. Köy meydanında düzenlenen iftar programına mahalle sakinlerinin neredeyse tamamı katıldı.

‘KOMŞULARIMLA AYNI SOFRAYI PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM’

BİRLİK ve beraberliğin, yardımlaşmanın ayı olan Ramazan’da köy halkını bir araya getirmekten mutluluk duyduğunu belirten Emrah Demir, “Çocukluğu, gençliği Bozköy’de geçen biri olarak şimdilerde her ne kadar mahalle olarak adlandırılsa da ‘köylüm’ demekten gurur duyduğum komşularımla aynı sofrayı paylaşmaktan gurur duyuyorum. Gücümüz yettiği sürece bu tür güzel, samimi ortamların tekrar tekrar oluşmasına katkı sağlayacağız. Bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan Ayı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

‘HİZMET YARIŞINDA BİZ DE VARIZ’

ADAYLIK hakkında da açıklama yapan Demir, “Maaş için değil, hizmet için geliyoruz” sloganıyla yola çıkan Emrah Demir, “Gelişen, değişen, güzelleşen bir Bozköy için bu hizmet yarışında biz de varız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.