SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Böylesi görülmedi! ‘Alo petshop’ ile tüm ihtiyaçlarınızı adresinize getiriyor

Bu haber 15 Ocak 2024 - 1:04 'de eklendi.

Se-pet Shop Muratbey Mahallesi Koruluk İddia Bayi arkasında açıldı. Torbalı’da ilk olan bu petshop, mamadan tüm ürünlere kadar adresinize kadar getiriyor.

DENEYİMLİ işletmecilerin açtığı Se-Pet Petshop, Muratbey Mahallesi 3549 Sokak üzerinde hizmete açıldı. İşletmede, kedi ve köpek sağlığı ürünleri, kedi kuru ve yaş mama, köpek kuru ve yaş mama, bakım ürünleri, oyuncak çeşitleri, kıyafet çeşitleri, tasma çeşitleri, kuş yemi ve kuş ekipmanları, balık yemi çeşitleri, balık ekipmanları, kedi kumu gibi birçok ürün satışa sunulacak.

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR

İŞLETMECİLER yaptığı açıklamada, “Patili veya kanatlı dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını evinize kadar getiriyoruz. Açılışa özel fiyatların uygulandığı yerimize tüm misafirlerimizi bekleriz” dedi.

SOKAK HAYVANLARINI BESLEMEK İSTEYENLER İÇİN UYGUN FİYATLI MAMA SATIŞI DA VAR

ÖTE yandan sokak hayvanları için de uygun fiyatlı mamalarının olduğunu, onları beslemek isteyenlerin kendilerinden temin edebileceklerini dile getirildi.

Sipariş Telefon: 0 505 481 47 18

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.