SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Botanikte marka firma, yurtdışını yakından takip ediyor

Bu haber 05 Şubat 2023 - 1:12 'de eklendi.

Torbalı’nın köklü firmalarından, yaptığı başarılı işlerle kısa sürede adını İzmir ve ege bölgesine duyuran Saygın Botanik Türkiye’nin önde gelen firmalarına hizmet sunuyor.

BAŞARILI iş insanı Coşkun Ateş ile oğulları Mustafa ve Saygın Ateş tarafından işletilen firma sektördeki yenilikleri yakından takip ediyor.

İNCELEME GEZİSİ İÇİN BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’NE GİTTİ

FİRMA yöneticileri ülke geneline ve yurt dışında açılan fuarları ziyaret edip, iş ortaklarına daha kaliteli hizmet sunuyor. Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ateş Almanya Essen’de düzenlenen IPM Çiçek Fuarına katılırken, Saygın Ateş Pazar araştırması ve inceleme gezisi için Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’ye gitti.

YENİ ÜRÜNLERİ TAKİP EDİYORUZ

BOTANİK sektöründe Dubai’nin çok büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Saygın Ateş “Yurt içi ve yurt dışı fuarların yanı sıra botanik sektörünün öncü ülkelerine sık sık ziyaretler düzenleyip, yeni ürünleri takip ediyoruz. Bu tür ziyaretler bir çok firma ile de iş yapma imkanı da buluyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.