SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Boşa akan suya vatandaşlar tepki gösterdi

Bu haber 02 Eylül 2022 - 2:46 'de eklendi.

Bu su patlağı 1 haftadır boşa akıyor

Karakuyu Mahallesi’nde bulunan Veskar Sokak üzerinde bulunan ve bir haftadır boşa akan su borusu patlağı vatandaşların tepkisini çekiyor. Nedim Öztürk isimli vatandaş, sorunu yetkililere iletmelerine rağmen çözüm bulunamadığını anlattı.

ÜLKEMİZ başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde yaşanan kuraklığa karşı suyun bilinçli kullanılması ve israf edilmemesi uyarılarına rağmen, su patlaklarından akan suyun boşa gitmesi dikkat çekiyor. Karakuyu Mahallesi’nde 1 hafta önce meydana gelen patlaktan akan su vatandaşın tepkisini çekiyor.

‘SUYUN BOŞA AKMASI CANIMIZI ÇOK YAKIYOR’

SOKAKTA ikamet eden Öztürk, “Bu boru yaklaşık 1 haftadan bu yana patlak. O kadar su boşa akıyor. Belediyeyi, İZSU’yu aradım ama kimse ilgilenmiyor. Sürekli ‘not aldık geleceğiz’ diyorlar. Ama gelen giden yok. Günahtır bu boşa akıyor ve akan su yola ve boşa gidiyor. Sıcak havanın etkisiyle buhar olup uçuyor. İçinde bulunduğumuz bu sıcak ve kurak günlerde suyun boşa akması canımızı yakıyor” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.