SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Borsa rekor seviyede

Borsa İstanbul, günün ilk yarısında yüzde 0,93’lük artışla 1.571,18 puana çıkarken, gördüğü en yüksek seviyeyi de 1.575,90 puana taşıdı.

Bu haber 20 Ocak 2021 - 6:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi günün ilk yarısında yüzde 0,93’lük değer kazandı. Endeks 14,41 puan artışla 1.571,18 puana çıkarken, toplam işlem hacmi 16,3 milyar lira oldu. İlk yarıda bankacılık endeksi yüzde 0,78, holding endeksi ise yüzde 1,99 değer kazandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN