SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Boğaziçi Koleji eğitim kalitesini arttırıyor

Bu haber 05 Şubat 2018 - 13:21 'de eklendi.

BOĞAZİÇİ Koleji Müdürü Ahmet Üzümcü, Torbalı’yı kucaklayan özel okul formatında olduklarını ve bunun da kendileri için çok iyi bir aşama olduğunu ifade etti. Üzümcü, “Öğrenci merkez olamaz. Öğrenciyi merkeze öğretmen alır. Öğretmen öğrencinin çerçevesini çizer ve öğrenci o istikamette yürür. Şu anda çok iyi bir mesafedeyiz. En güzeli Torbalı’yı kucakladık. Torbalı’yı kucaklayan özel okul formatındayız ki, bu da çok iyi bir aşama bizim için… Uzun yıllardır devam eden eğitim serüveninde güçlü adımlarla ilerlerken, dünyayı kucaklamak için bilimden, sanattan ve spordan da besleniyoruz. İlgi duyan öğrencilerin katkıları ile açılan birçok kulübümüz var” dedi.

‘BAŞARIMIZI KANITLADIK’

KOLEJ Müdürü Üzümcü, konuşmasının devamında; “ Öğrenme – öğretme sürecinin sadece öğrenci ile sınırlı olmadığını bilen kurumumuz, velilerimiz ve diğer eğitim paydaşlarıyla da bu uzun ve meşakkatli yolda görüş alışverişinde bulunup, atılması gereken adımları daha sağlam atmış ve karşılaşılabilecek sorunlara önceden müdahaleyle önleyici hizmette bulunmuştur. Başarı yolundaki basamakları emin ve kararlı adımlarla atan kurumumuz, başarısını kanıtlamıştır” dedi.

SEÇKİN EĞİTİMCİLER VE SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ BRANŞ DERSLİKLER

SOSYAL kulüplerle öğrencilerinin sosyal yönlerinin gelişimine de katkı sunmaya çalıştıklarının altını çizen Boğaziçi Koleji Müdürü Ahmet Üzümcü, “Okulumuzda seçkin eğitimciler ve son teknoloji ile donatılmış branş derslikleri aracılığıyla öğrencilerimizin düşünce dünyasını ve keşfetme duygusunu geliştirerek ufkunu açan, öğrenmeyi etkinliklerle zevkli hale getiren bir anlayışla eğitim veriyoruz. Hedefimiz, dünya ölçeğinde üstün nitelikli insan yetiştirmektir” dedi. İzmir-Aydın asfaltı üzeri Yazıbaşı mevkiindeki kampüsünde eğitim veren Boğaziçi, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerini kabul ediyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.