SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Body Balance’ın iki sporcusu Türkiye Şampiyonu oldu

Bu haber 16 Mart 2022 - 19:56 'de eklendi.

Türkiye Şampiyonu ve Milli Sporcu – Vücut Geliştirme Bilek Güreşi İzmir İl Temsilcisi ve Ulusal Hakem Ali Gerez’in yetiştirdiği sporcular ‘Türkiye Şampiyonu’ oldu.

9-13 Mart tarihleri arasında Antalya’daki Biz Otel’de yapılan Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda Torbalı’ya derecelerle dönen sporcular takdir topladı.

TORBALI’DA spor salonu bulunan ve profesyonel olarak sporcu yetiştiren, Türkiye Şampiyonu ve Milli Sporcu Ali Gerez’in sahibi olduğu Body Balance’ın öğrencisi olan iki sporcu, sıkletinde dereceye girdi. Sporculardan Gürkan Şavlı ve Welness kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Zeynep Yılmaz milli takıma girmeye hak kazandı.

İZMİR ve ilçemizi gururlandıran iki sporcuyu yetiştirilmesinde büyük pay sahibi olan Body Balance işletmecisi Ali Gerez, “Hedefimiz, Eylül ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katılmak. Amacımız ise nice milli sporcular yetiştirmek. Bu başarıya ulaşmak için sürekli çalışıyoruz ve çabalıyoruz. Bizi ve ilçemizi gururlandıran Gürkan ve Zeynep’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.