SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Blunch Port Cafe Restoran görkemli bir tören ile hizmete girdi

Bu haber 14 Haziran 2022 - 21:22 'de eklendi.

Blunch Port Cafe Restoran Sadık İleri Bulvarı girişinde açıldı. Çiçeği burnunda işletmenin açılışına çok sayıda davetli katıldı

ALSANCAK’IN ünlü caddesi olan Kordon’a benzetilen Sadık İleri Bulvarı’nda yeni bir kafe daha açıldı. 400 metrekarelik bir alana sahip olan Blunch Port Cafe Restoran’ın açılışına Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Jandarma Komutanı ve Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun katıldı. Açılış kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti.

İŞADAMI Mustafa Demir’in sahibi olduğu mekanda, pizza, serpme kahvaltı, hamburger ve envai çeşit içecek bulunuyor.

REKLAM ile organizasyon işlerini Onur Irmak’ın yaptığı ve görkemli bir açılış töreniyle hizmet hayatına ‘merhaba’ diyen Blunch Port Cafe Restoran, Torbalı halkının uğrak yeri olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.