SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

BK Danışmanlık’ın Direnç Punta Kaynak Seviye 4 sınavına yoğun ilgi

Bu haber 26 Aralık 2023 - 1:00 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi 3066 Sokak üzerinde hizmet veren BK Danışmanlık ve Belgelendirme firması, Küçük Menderes Havzası içinde tek olan belgelendirme işini yapıyor ve bakanlık yetkisiyle 5 bin meslek ve iş kolunda belge verebiliyor. Firma önceki gün de Direnç Punta Kaynak Seviye 4 MYK Sınavı düzenlendi.

YOĞUN bir şekilde sınavlara devam eden belgelendirme kuruluşu, önceki gün de MYK sınavları kapsamında olan Direnç Punta Kaynak Seviye 4 MYK Sınavı iş kolunda sınav düzenlendi. Hem yazılı hem de uygulamalı olarak yapılan sınav gün boyunca devam etti. Sınavda başarılı olanlara ise MYK belgesi almaya hak kazanıyor.

YAPILAN sınavın sorunsuz geçtiğini söyleyen işletmeci Bilal Küren, “Sınavlardan başarılı olup belgeleri almaya hak kazanan kişiler, Çıraklık Eğitim Merkezi’nden ömür boyu kullanabilecekleri ustalık belgelerini de alabilecekler. Bu süreci de BK Danışmanlık olarak biz takip edeceğiz” diye konuştu.

‘GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİDEN ÇOK MEMNUNUZ’

DÜZENLEDİĞİ MYK Mesleki Yeterlilik Sınavları ile başarılı olan kursiyerlere belge veren BK Belgelendirme’nin sahipleri Bilal Küren, Torbalı’da ilk ve tek olan bir işi yapıyor. Bilal Küren, “Torbalı bölgesinde geniş kadromuzla faaliyet gösteriyoruz. Bu bölgenin en büyük eksiklerinden birisi olan ‘mesleki yeterlilik Kurumu’nun daha güzel ve sağlıklı güvenli bir hizmet vermek için hizmetinize açtık. Gördüğümüz ilgiden de çok memnunuz” dedi. Firma İletişim: 0530 593 73 16

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.