SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

BK Danışmanlık, MYK belgesini yüzde 20 indirimli veriyor

Bu haber 25 Ağustos 2023 - 9:26 'de eklendi.

Bir süre önce Ertuğrul Mahallesi 3066 Sokak üzerinde açılan BK Danışmanlık ve Belgelendirme firması, düzenlediği kampanyalar ile farkını göstermeye başladı. Torbalı’da hatta Küçük Menderes Havzası içinde tek olan belgelendirme kuruluşu, bakanlık yetkisiyle 5 bin meslek ve iş kolunda belge verebiliyor.

DENEYİMLİ firma, Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) yüzde 20 indirimli verilecek. Geçici olarak yapılan bu indirimden faydalanacak olan herkese eğitim sertifikaları ise yüzde 50 indirimli sunulacak.

SINAVA KATILAN HERKES, EĞİTİM SERTİFİKASINI YÜZDE 50 İNDİRİMLİ ALABİLECEK

GEÇİCİ bir süre devam edecek bu kampanyadan faydalanmak isteyen herkesi 0 530 593 73 16 numaralı telefonu aralarını isteyen Bilal Küren, ayrıca 1 Eylül tarihinde ise kaynakçılık MYK yeterlilik sınavı düzenleneceğini sözlerine ekledi. Bu sınava katılan herkesin eğitim sertifikasının ise yüzde 50 indirimli alabileceğini aktaran Küren, kontenjanlardan yararlanmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini belirtti.

‘UYGUNLUĞU OLAN HER PERSONELİNİZE EĞİTİM VERMEKTEYİZ’

BK DANIŞMANLIK Ve Belgelendirme kurumunun öncelikli vizyonunu açıklayan Küren, “Siz değerli firmaların kesin çözüm odaklı olarak çalışan personellerin, konum ve durumlarına analiz yaparak sorunsuz ve sıkıntısız hizmet verme düşüncesi mevcuttur. MYK Mesleki Yeterlik Belgesi uygunluğu olan her personelin Çalışma Bakanlığı’nın istemiş olduğu standartları çerçevesi içerisinde sınav merkezimizde veya talebiniz üzerine kendi firmanızda sınav yapmaktayız” diye konuştu. Firma İletişim: 0 530 593 73 16

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.