SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bize bu lig hafif kalıyor!

Bu haber 04 Şubat 2024 - 23:56 'de eklendi.

Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig 4.Grup’ta mücadele eden Torbalıspor Sakin Şehir Seferihisar Spor’u da kayıpsız geçti. Sahadan 3-0’lık sonuçla ayrılan kırmızı beyazlı ekibimiz, bu sonuçlaa ligdeki şampiyonluğunu vbi5time 3 hafta kala garantiledi.

BU sezon ligde oynadığı 20 maçın18’inde galibiyet elde eden ve 2 maçta da beraber kalan Torbalıspor, hafta sonu karşılaştığı 4. Sıradaki Sakin Şehir Seferihisar Spor takımına da acımadı.

20 MAÇTA 58 gol atan kırmızı beyazlı ekibimiz, 10 tane de gol yedi ve puanını da 56’ya çıkardı. Elde ettiği başarılar ve galibiyetler ile sezonu şampiyon olarak garantileyen Torbalıspor’un Güzelbahçespor deplasman maçı ve kendi evinde oynayacağı Çırpı Doğanspor maçları kaldı.

SONRASINDA BAL Ligi için mücadele edecek olan ekibimiz, başarılı olursa gelecek sezon BAL Ligi’ne çıkacak.

SEZON başından bu yana mücadele ettiği İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig’de rakiplerini rahat bir şekilde geçen Torbalıspor’da taraftarlar BAL Ligi’ne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyor. Hatta, bu lig için üst düzey performans gösteren kırmızı beyazlı ekibimizin, Amatör Lig için hafif kaldığı taraftarlar arasında yorumuna sebep oldu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.