SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bitmeyen çile haline geldi

Bu haber 17 Mayıs 2022 - 2:14 'de eklendi.

Torbalı’da yayaların iki tarafına rahat geçmesi için yapılan üst geçit, engelli ve yaşlılar için işkenceye dönüştü. Üst geçitteki asansör gün içerisinde defalarca bozuluyor.

KAYMAKAMLIK yanında ki üst geçidi kullanmak zorunda kalan yaşlı, hasta ve engelliler her defasında 120 basamaklı merdiveni çıkmak zorunda kalıyor. Kilometrelerce uzunluktaki İZBAN’da sadece iki yaya üst geçidinin düşmesi tartışılırken, iki üst geçitten birinin asansörde çalışmıyor.

TORBALI’NIN diğer tarafında BKM olmak üzere birçok kuruma ulaşmak isteyen yaşlı, engelli, çocuklu kadınlar asansör çalışmadığı için 120 basamaklı merdiveni aşarak karşıya geçmek zorunda kalıyor.

İZBAN’IN ilçeyi ikiye ayırmasından sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği, Askerlik Şubesi gibi kurumların yanı sıra 3 lise, 3 ilkokul ve bir anaokulu da Torbalı’nın batı yakasında kaldı.

ASANSÖRÜN bozuk olması nedeniyle özellikle engelliler, yaşlılar, hamile ve çocuklu kadınlar büyük sıkıntı yaşıyor. Engelliler karşıdan karşıya geçemezken, çocuk arabası ya da pazar arabası olanlar ise arabalarını kucaklayıp 120 basamaklık merdivenden zorlu şartlar içerisinde karşı tarafa geçmeye çalışıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.