SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bitkisel ürünlerle Torbalı’da cilt bakımı yapan tek kuaför

Bu haber 15 Haziran 2017 - 7:46 'de eklendi.

CİLT kuruluğuna neden olan rüzgar, soğuk hava ve güneş ışınları gibi etmenlerin yanında stres ve yorgunluk da cilt kuruluğunun sebepleri arasında gösteriliyor. Cildin çatlaması, pul pul dökülmesi ve kabuk tutması gibi şekillerde ortaya çıkabilen cilt kuruluğunun başlıca nedeninin nem kaybı olduğu biliniyor. Bunun yanında uzmanlara göre cilt kuruluğunun nedenleri arasında tiroit hormonu düzensizlikleri, alerjik reaksiyonlar, sık banyo yapmak ve sabunlarda bulunan zararlı kimyasal maddeler de yer kaplıyor. Buna engel olmak için de doğal yöntemlerle cilt bakımı yapmak da mümkün.  Alpkent Mahallesi Peynirci Mehmet Usta yanında hizmet veren Damla Kuaför’de, en doğal malzemelerle hazırlanmış kremlerle cilt bakımı yapılıyor.

CİLT BAKIMI NASIL YAPILIYOR?

YAZ ve kış ayları için ayrı seanslarla işlem yapıldığını söyleyen Damla Kuaför’ün sahibi Biray Baygül, “Tamamen özel tariflerle kendi hazırladığımız kremlerle cilt bakımı yapıyoruz. İlk önce peeling (cilt temizliği) yaptıktan sonra cilt aydınlatma işlemi yapıp arkasından maske işlemiyle cilt gözeneklerini sıkılaştırıp işleme son veriyoruz.  Yaklaşık 1 saat süren işlemden sonra ise 20 dakika boyunca cilt masajı yapıyoruz. Öte yandan Torbalı’da bitkisel ürünlerle bakım yapan başka kuaför yok” diye konuştu.

CİLT BAKIMINDA KULLANDIĞI KREMLERİ SATIYOR

CİLT bakımında kullandığı malzemelerin satışını da yaptığını açıklayan Biray Baygül, “Cilt lekelerinde, akne-sivilce tedavisinde, cilt tonu eşitlemesinde ve yaşlanma karşıtı olarak kullandığımız kremleri müşterilerimiz evde de kullanması için 150 TL’den başlayan fiyatlarla satışını yapıyoruz. Ayrıca tamamen doğal malzemelerden hazırlanmış kremi kullandığınız zaman gece-gündüz kremi, güneş kremi gibi kremleri kullanmaya gerek kalmaz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.