SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bisikletliye çarpıp kaçtı… Vicdansız sürücü!

Bu haber 07 Kasım 2022 - 23:52 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde bulunan Ayrancılar’da yaşayan bisiklet tutkunu Şevket Kıvılcım, kendisine çarpan sürücü yüzünden hayatını kaybetti.

34 YAŞINDA olan, pencere ustası Şevket Kıvılcım, sabahın ilk ışıklarında Torbalı’dan Selçuk istikametine doğru yola çıktı. Kıvılcım’a, Belevi yakınlarında arkasından gelen bir transit araç çarptı. İddiaya göre; kazanın etkisiyle savrulan Kıvılcım’ı, sürücü olduğu yerden alıp refüje bırakıp kaçtı.

HİÇBİR araç tarafından fark edilmeyen Kıvılcım’ı kazadan yaklaşık 45 dakika sonra bir TIR sürücüsü fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kıvılcım’ı olay yerinde ölü olarak buldu. Öte yandan olay yerinden kaçan sürücü, olaydan birkaç saat sonra Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu.

ÖTE yandan sevenlerini yasa boğan Kıvılcım, dün Ayrancılar Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından eski Ayrancılar Mezarlığı’na defnedildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.