SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bisikletleriyle gittiler, çevreyi temizlediler

Bu haber 19 Haziran 2022 - 21:20 'de eklendi.

Akademik başarılarıyla sık sık gündeme gelen Kazımpaşa Ortaokulu, ‘Çevre Dostu Bin Okul Projesi Yıl Sonu Etkinlikleri ve Çevre Haftası’ kapsamında öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile Metropolis Antik Kentine bir bisiklet turu düzenledi.

POLİS desteği ile düzenlenecek etkinlik okul önünden başladı. Kazımpaşa Ortaokulundan başlayıp Muratbey-Yeniköy karayolunu takip ederek Metropolis Antik Kentine varan öğrenci ve öğretmenler daha sonra koruluk parkına geri dönerek piknik yaptılar. Tur kapsamında Metropolis Antik Kenti amfi tiyatroda bir müzik dinletisi gerçekleşti.

ETKİNLİKLE ilgili yapılan açıklamada, “Çevre haftası dolayısıyla Metropolis Antik Kenti’nde belediyemiz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak bir etkinlik düzenledi. Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak için gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte çevre temizliği yapıldı” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.