SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Birtanem Anaokulu 10. yılına giriyor

Bu haber 20 Aralık 2020 - 10:22 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi Yeşilkent Sitesinde hizmet veren Birtanem Anaokulu açılışının 10.yılını kutluyor.

KURUM 0-6 yaş grubuna hitap ediyor. Hem eğitim verip hem de çocuklarının bakımını üstlenen kurum 2011 yılında kuruldu. O zamandan bu yana başarısı arttırarak devam ettiren Birtanem Anaokulu, Torbalı’nın sayılı ve en eski kreşlerinden biri aynı zamanda.

ÇALIŞAN annelerin ihtiyacını fazlasıyla karşılayıp, çocukların;  öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim almasını sağlıyor.

ÇOCUKLARI bilgi ve eğitimle donatıp geleceğe hazırlıyor. Donanımlı ve tecrübeli kadrosuyla varlığını sürdüren kurum 10. Yılını okulda bir parti ile kutladı. Okulda hazırlanan kutlamada, çocuklar ile birlikte pasta kesildi.

BİRTANEM Anaokulu Kurucusu Seher Özpolat, “Biz Birtanem Anaokulu olarak, ‘Çocuğa verilebilecek en güzel şey, zamandır’ diyerek çıktık bu yola… Ufak bir kalbe, bir çocuğun yetiştirilişine ve insanlığın geleceğine dokunduğumuz bir yılı daha geride bıraktık. Onların yalansız, çıkarsız, saf ve temiz dünyalarında her günümüz bir diğerinden daha güzel geçerken, ne yazık ki pandemi sebebi ile çocuklarımızdan bir süre ayrı kalmak zorunda kaldık.

ÇOK şükür ki uzun bir özlemden sonra çocuklarımıza kavuştuk. Çocuklarımızın yüzlerinin güldüğü, onların mutluluğu ile sizlerin de mutlu olduğu daha nice güzel yıllar görmek istiyorum.” dedi.

PANDEMİ sebebi ile üst düzey tedbirlerin alındığı kurum eğitimine Haziran ayından beri devam ediyor. Tedbirleri elden hiç bırakmayan kurum sahibi Özpolat; “Okulumuzda her çocuk özeldir ve bir tanedir. Her çocuğun istek ve ihtiyaçları önemlidir.

ÇOCUĞUN ihtiyaçlarına cevap vermek temel prensibimizdir. Pandemi sebebi ile önem verdiğimiz hijyeni üst düzeye çıkarıp, tedbirlerimize sıkı sıkıya uyuyoruz. Onların sağlığı herşeyden önemli, umuyoruz ki, en kısa sürede eski sağlıklı güzel günlerimize kavuşuruz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.