SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Birlikte İngilizce’ projesi başladı

Bu haber 15 Mart 2022 - 0:41 'de eklendi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm İngilizce öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen ‘İngilizce Konuşma Becerisinin Öğretiminde Yöntem ve Teknikler Semineri’ gerçekleştirildi.

BİRLİKTE İngilizce’ isimli proje tüm Türkiye’de aynı anda uygulanmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, Sabancı Vakfı ve British Council işbirliği ile gerçekleştirilen projenin İngilizce müfredatına önemli katkılar yapması bekleniyor.

TORBALI’DA UYGULANMAYA BAŞLADI

PROJE kapsamında Torbalı ilçesinde görev yapan 70 İngilizce öğretmeni Hasan Salih Çetinel Ortaokulu’nda verilen seminere katıldı. Şehit Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu İngilizce öğretmeni Yunus Demir tarafından iki gün boyunca verilen seminerde İngilizce öğretmenlerine güncel öğretim yöntem ve teknikleri hakkında bilgiler verildi.

YABANCI Dil derslerinde gramer öğretiminden ziyade pratik konuşmaya ağırlık verilmesini hedefleyen seminerin öğrencilerin dil öğrenimine ve konuşma becerilerine yönelik çalışmalar anlatıldı. Birlikte İngilizce projesinin öğrencilerin yabancı dil öğrenimine büyük katkılar sağlayacağı belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.