SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Birlik beraberlik kahvaltısının 5’incisi Ahmetli’de yapıldı

Bu haber 22 Mart 2022 - 0:33 'de eklendi.

Ahmetli Köyü Yörük Kültürünü Geliştirme ve Yaşatma Derneği, 5. Geleneksel birlik beraberlik kahvaltı etkinliğini düzenledi. Ahmetli Köyü Çamlık Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinliğe yoğun katılım oldu.

SAAT 10:00’da başlayan kahvaltı etkinliğinde yöresel ürünler hazırlanarak gelen misafirlere ikram edildi. Çevre bölgelerden Yörük Dernek Başkanlarının ve üyelerinin de katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

KAHVALTIYA Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve çok sayıda STK temsilcisi de katıldı.

AHMETLİ Köyü Yörük Kültürünü Geliştirme Ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Şurgun yaptığı açıklamada, “Geleneksel 5. Ahmetli Köyü birlik beraberlik kahvaltı etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz.

AMACIMIZ derneğimizin kültürünü yaşatabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek. İlimizin ve çevre illerin değerli dernek başkanları etkinliğimize gelerek bizleri yalnız bırakmadı. Ayrıca etkinliğimizi gerçekleştirmemizde emeği geçen ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.