SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Birlik Beraberlik Federasyonu Torbalı Temsilciliği Torbalı’da açıldı

Bu haber 13 Aralık 2021 - 23:40 'de eklendi.

Türkiye geneli faaliyet gösteren Birlik Beraberlik Federasyonu Torbalı Temsilciliği hizmet vermeye başladı. Federasyonun Torbalı Temsilcisi İbrahim Demir oldu

TÜRKİYE genelinde yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Birlik Beraberlik Federasyonu Torbalı temsilciliği hizmete girdi. Federasyonun Torbalı Temsilciliği’ne Başkan olarak atanan İbrahim Demir, “Birlik Beraberlik Federasyonumuzun amacı, toplumda kardeşlik, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirerek birlik ve beraberliği güçlendirmektir. Daha yaşanılabilir, barış ve huzur içerisinde adaletin hakim olduğu bir dünya temennisi ve sorumluluğuna binaen insanlığın yararına hayırlı ve güzel işler yapmayı amaçlıyoruz. İnsanlığın iyiliği için değerlerini bilen, güzel ahlaklı, her türlü nitelikli eğitimle donanmış, çeşitli beceri ve teknik donanımı elde etmiş bilinçli bir nesli hedef alarak toplumun her kesimine mensup fertlerin eğitimi amacına yönelik çalışma ve etkinliklerde bulunacağız” dedi.

YARDIMLAŞMA ve dayanışmayı ön planda tutacaklarını belirten Demir, “Nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, çeşitli sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakatlanmış, aç ya da açıkta kalmış, zulme uğramış tüm insanlara gerekli insani yardımı ulaştırmayı ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli tüm girişimleri yapacağız. Elimizden geldiği kadar herkesin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.