SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Biri gitti, biri geldi… Nur topu gibi bir ‘çileli kavşağımız’ daha oldu

Bu haber 04 Mayıs 2023 - 0:46 'de eklendi.

Torbalı – Kemalpaşa – İzmir yollarını birbirine bağlayan Kemalpaşa kavşağında yaşanan trafik yoğunluğu ve araç trafiği nedeniyle bir süredir devam eden köprü tamamlandı. Ancak bu sefer de trafik yoğunluğu hastane önündeki Bayındır yoluna yapılan kavşağa kaydı. Birinden kurtulduk derken, diğer kavşak sorunumuz oldu.

DÜN yaşanan trafik nedeniyle araç kornaları hiç susmazken, şoförler çileden çıktı. Araç kuyrukları ise kilometrelerce uzadı.

YILLARDIR BEKLEDİĞİMİZ KONU ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR SANDIK

YAKLAŞIK on yıldır süregelen Kemalpaşa kavşağındaki kriz için yaklaşık 6 ay önce devreye nihayet girmiş ve köprü yapımına başlanmıştı. Bu süre zarfında araç sürücüleri büyük sıkıntı yaşarken, kavşağın çözüme kavuşacağı hayaliyle kendilerini avuttular.

SİNİRLER GERİLDİ

NİHAYETİNDE köprü bitti, ancak Bayındır ve Torbalı’yı birbirine bağlayan hastane önünde de bir ‘yuvarlak kavşak’ yapıldı. Birkaç gündür süren kavşaktaki çalışmalar dün had safhaya çıktı. Trafik de bu bölgede yoğunlaşınca sinirler gerildi. Araç kornaları saatlerce susmaz oldu.

‘YILLARDIR ÇÖZÜM BEKLEDİĞİMİZ KONUDA HÜSRAN YAŞADIK’

YILLARDIR çözüm hayaliyle yanıp tutuştuğumuz, her gelen siyasetçinin söz vermesine rağmen çözüme kavuşturulamayan sıkıntılı kavşağımız yaklaşık bir kilometre ileri taşınmış oldu. Sürücüler ise bu durma tepki gösterdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.