SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bireysel sulama sistemlerine hibe desteği

Bu haber 30 Ocak 2023 - 1:24 'de eklendi.

Kırsal Kalkınma Desteklemeleri kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerine %50 Hibe Desteklenmesi hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından üreticilere tanıtım toplantısı yapıldı.

TARIM ve Orman Bakanlığı, tarımsal faaliyetler için geliştirilen modern basınçlı bireysel sulama sistemlerinin üreticiler tarafından kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesine yüzde 50 hibe desteği sunma kararı aldı.

HİBEYE esas proje tutarı üst limiti gerçek ve tüzel kişiler için 1 milyon TL olarak belirlendi. Hibe sözleşmesinin imzalanmasından sonra, damla, yağmurlama ve mikro yağmurlama, yüzey altı damla sulama başvurularında 60 gün, lineer veya center pivot, tamburlu sulama, güneş enerjili sulama, tarımsal amaçlı güneş enerji sistemleri ve akıllı sulama sistemleri başvurularında 90 gün olarak açıklandı. Hibe başvuruları 28 Şubat 2023 tarihine kadar alınmaya devam edilecek. Konu hakkında Torbalılı çiftçilere bilgilendirme yapıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.