SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Birçok ilçeyi geride bıraktı ama sorunları bitmiyor

Bu haber 14 Ocak 2023 - 10:13 'de eklendi.

Torbalı ilçesinin en büyük mahallesi olan Ayrancılar nüfus ve gelişmişlik olarak birçok ilçeyi geride bıraktı.

TORBALI’NIN en kalabalık mahallesi olan Ayrancılar büyümeye devam ediyor. Türkiye’de yüzlerce ilçeden daha fazla nüfusa sahip olan Ayrancılar Mahallesi yatırımcıların da en fazla tercih ettiği mahalle olarak dikkat çekiyor.

ÖZELLİKLE İzmir-Aydın asfaltı üzerinde bulunması ve İzmir’e yakın olması sebebiyle tercih edilen Ayrancılar bu denli büyümesinin en önemli sebebi olarak görülüyor. Bölge büyükten, sorunlar da gün geçtikçe artıyor.

TORBALI’DA her yıl düzenli olarak artan nüfusta en büyük pasta dilimi Ayrancılar bölgesine ait, artan nüfustaki her iki kişiden biri Ayrancılar Mahallesini tercih ediyor. Ayrancılar nüfus olarak ve gelişmişlik seviyesi olarak büyürken çevresinde bulunan Pancar ve Yazıbaşı gibi mahallelerinde gelişmesine sebep oluyor.

KONUM olarak birçok bölgeye özellikle de sanayi bölgelerine yakın olması insanların göç ederken Ayrancılar Mahallesini seçmelerindeki nedenlerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Torbalı ilçesine yapılan yatırımların her geçen gün artması Ayrancılara gelecek göçlerin de artmasına sebep oluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.