SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Birçok et ürününde ‘büyük indirim’ başlattı

Bu haber 22 Eylül 2022 - 1:23 'de eklendi.

Ayrancılar’da hizmet veren ve ünü Torbalı sınırlarını aşıp tüm Ege Bölgesi’ne yayılan Dilek Gurme Kasap, yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. İşletmeci Mehmet Günbey, kısa süreli kampanyadan yararlanmak isteyen herkesi beklediklerini söyledi.

KAMPANYA hakkında bilgi veren Günbey, “Kemiksiz kuzu kol kg 128 TL, kuzu gerdan kg 88 TL, kuzu incik kg 88 TL, dana kıyma kg 118 TL, kasap Köfte kg 98 TL olarak fiyat belirledik. 1.000 TL üzeri alımlarda ise İzmir içine kapınıza kadar teslim ediyoruz. Dileyen müşterilerimiz WhatsApp numarası olan 0 552 321 52 80’den bizlere ulaşabilir. Kampanyadan faydalanmak isteyenleri mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA DAĞITIM YAPIYOR

MEHMET Günbey, baba-dede mesleğini ve yeni damak zevki Dilek Gurme Kasap’ı şöyle anlattı; “Dilek Gurme Kasap, tecrübesi ve titiz çalışma prensiplerinden taviz vermeden her zaman küçükbaş veya büyükbaş hayvanların ürünlerini en özel şekilde işleyerek, Türkiye’nin dört bir yanına hızlı dağıtımını yapmaktadır. Ayrıca her isteğe ve ihtiyaca uygun özellik ve büyüklükte dana bonfile, dana antrikot, dana kontrafile, Dallas, tiban, newyork, isli et, füme, kuru et, pastırma, kavurma, Osmanlı tarzı sucuk vb. işlenmiş ürünleri toptan satışımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.