SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Birçok eğitim aldı, kuaförlük alanında deneyimini üst seviyelere çıkardı

Bu haber 06 Mart 2024 - 0:34 'de eklendi.

Gizem Özkan’in işlettiği Gizem Saç Türban Tasarım düğün sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 22 yıllık kuaför olan Yüksel Akdemir ile ilçenin eski karate şampiyonu olan ve TV’lerde karate şovlarıyla ünlenen Vahap Özkan’ın kızı olan Gizem, genç yaşına rağmen birçok organizasyona da katılarak deneyimini üst seviyelere çıkardı

TEPEKÖY Mahallesi’ndeki Kuyumcular Sokağı arkasında bulunan 2. Hürriyet Caddesi’ndeki 100 metrekarelik yerde hizmet veren Gizem Türban ve Saç Tasarım’ın sahibi Gizem Özkan, “Çocukluktan bu yana işin içerisindeyim. Annem 22 yıllık kuaför ve türban tasarımda uzmandır. Ben de saç ve makyaj konusunda kendimi oldukça geliştirdim. İşletmemizde, profesyonel makyaj, saç tasarım ve türban tasarım yapıyoruz” dedi.

GENÇ YAŞINA RAĞMEN KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

DAHA önce TV8,’de yayınlanan ve Seray Sever’in sunduğu Gençlik Rüzgarı adlı programa da katılan Gizem Özkan, burada ünlü saç tasarımcısı Adnan Serter’in eşliğinde şov yapmıştı. Daha sonra Antalya’da düzenlenen Beauty Fashion Week’e de katılmış, gelin makyajı kategorisinde adeta tüm hünerlerini sergilemişti. Birçok eğitmenden de dersler alan Özkan, ayrıca ünlü fenomen Aslı Güler’e de profesyonel çekim eşliğinde üç farklı makyaj yaparak takdir toplamıştı. Genç kuaför, öte yandan Rusya Moskova’da ünlü bir akademiden eğitimler almıştı.

RANDEVULU ÇALIŞIYOR

RANDEVULU olarak çalıştıklarını ve müşterinin gelmeden önce 0 530 691 37 21 numaralı telefondan randevu alması gerektiğini ifade eden Gizem Özkan, yaptıkları işleri görmek isteyenlerin @gizemturbantasarımvip veya @makeupgizemozkan adlı instagram hesabından görebileceğini anlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.