SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bir yaşa selam, yaramazlığa devam

Bu haber 11 Mayıs 2022 - 21:47 'de eklendi.

Yereltorbali.com adlı internet gazetemizin imtiyaz sahibi gazeteci Cemil Zeybeker ile eşi Necibe Zeybeker, küçük kızları Nehir için 1’inci yaş doğum günü partisi düzenledi.

ORTAKÖY’DE bulunan Elia Garden Kır Düğün Salonu’nda yapılan ve çok sayıda davetlinin katıldığı organizasyon ile ilk doğum gününü kutlayan minik Nehir’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

DOYASIYA eğlenen davetliler ise bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmadı. Kesilen doğum günü pastasından ve leziz ikramlıklardan tadan davetliler, çalınan müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

BİRİNCİ yaşını kutlayan Nehir ise keyifli bir gün geçirmenin verdiği mutluluk ile etrafına gülücükler saçıyordu. Öte yandan, Cemil ile Necibe çiftinin Eylül adından bir kız çocukları daha bulunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.