SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bir TV’de Torbalı konuşuldu

Bu haber 18 Ocak 2024 - 22:11 'de eklendi.

Deneyimli gazeteciler Sercan Avcı, Mustafa Akbaş ve Onur Çakır Bir TV’de yayınlanan Politika Durağı programında siyaset gündemini masaya yatırdı. Programda Torbalı da ana gündem maddesi oldu.

GAZETECİ Çakır CHP’nin açıkladığı 6 adayla ilgili olarak, “CHP mutfağı iyi çalışmış. Torbalı’da Övünç Demir’in olması artık beklenen sonuç. Yıllardan beri ilçe başkanlığı yaptı, MYK’dan çıktı sonra PM’de aday olamadı, küsmedi, devam etti, adaylığı kopardı aldı. Çatlak sesler olabilir ama ben ilerleyen günlerde bunların da kapanacağını ve Demir’in herkesi kucaklayacağını düşünüyorum. Gazeteci Avcı’dan da, “ Torbalı CHP’nin elinde olan bir belediye ve CHP değişim kararı aldı. Mithat Tekin yerine Övünç Demir açıklandı. CHP Torbalı’da gösterebileceği en iyi adayı gösterdi. Övünç Demir ismi anketlerde 30 ilçede mevcut belediye başkanı önünde çıkan tek isimdi. 2019’da MYK’dan ismi geçmiş, PM’de değiştirilmiş, mağdur olmuş ama küsmemiş 2 yıl kenarda beklemiş, daha sonra ilçe başkanı olarak atanmış, daha sonra seçilmiş, partinin oyunu yükseltmiş, üye sayısını yükseltmiş. Sadece partililerin değil Torbalı’nın iyi gününde, kötü gününde yanında olmuş. Demir o kadar önde çıkmış ki CHP iktidarda olmadığı ilçelerle birlikte açıkladı O’nun adaylığını. Bu ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor zaten” mesajları geldi, “dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.