SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bir sokaktan diğer sokağa… Asfalt seferberliği devam ediyor!

Bu haber 19 Haziran 2023 - 9:59 'de eklendi.

Torbalı’da yol seferberliği sürdüren Torbalı Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda çalışmalarına devam ediyor.

ALT yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar, Torbalı Belediyesi tarafından yenilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tepeköy Mahallesi 4556 sokakta sıcak asfalt serim işlemine başladı. Belediyenin öz kaynaklarıyla devam ettirilen asfalt seferberliği tüm hızıyla sürerken, çalışmalar ilçe sakinlerini de memnun ediyor

TORBALI’DA asfalt seferberliği sürdüren Torbalı Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. İlçenin dört bir yanında hem asfalt serimi hem de yama çalışması yürüten Torbalı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aynı anda birden fazla mahallede çalışma yürütüyor.

İLÇEDE 1,5 yıldır süren asfalt çalışmaları aynı zamanda bir rekor. Bugüne kadar Torbalı’ya yapılan en büyük asfalt yatırımı bu dönem gerçekleşirken, ilçede yenilenmeyen tek bir cadde ve sokağın kalmayacağı öğrenildi.

.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.