SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

“Bir pencerenin de, bin pencerenin de arkasında biz varız!”

Bu haber 02 Ekim 2022 - 4:24 'de eklendi.

TORBALI’DA hizmet veren Lider Pen, sadece büyük firmalara değil, vatandaşlardan da gelen işleri de başarıyla üstlenip yerine getiriyor. Müteahhitlere, araç ve daire karşılığında iş yapmaya devam ettiklerini söyleyen genç işadamı Önder Kaygusuz, “Pen, panjur, cam balkon ve katlanır tentenin yanı sıra mobilya, mutfak dolabı, vestiyer, iç oda kapısı, banyo dolapları gibi hizmetlerde de anahtar teslimi iş yapıyoruz. Kış gelmeden evinizi değiştirmek isteyenler bize başvurabilir. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleri de sunuyoruz” şeklinde konuştu.

SADECE İZMİR DEĞİL EGE BÖLGESİ’NE DE HİTAP EDİYOR

YILLARINI bu mesleğe verdiğini ifade eden genç işadamı, bu işin mutfağından yetiştiğini belirtti. Başak Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren işletme, markasına ait ürünler ile sadece İzmir değil Ege Bölgesi’ne de hitap ediyor. Doğru, sağlam ve güvenilir hizmetten şaşmayan Lider Pen, sektördeki yerini de sağlamlaştırdı.

‘HER TÜRLÜ PROJENİN ÜSTESİNDEN GELEBİLECEK DENEYİM, KADRO VE EKİPMANA SAHİBİZ’

10 YIL önce kurulan Lider Pen, zaman içinde geniş müşteri ağına sahip olurken, müteahhitlere yönelik de hizmet veriyor. Fabrikasyon sisteme geçiş yapan genç işadamı, üretim alanının büyüklüğünü de geçtiğimiz yıllarda yüzde 250 arttırmıştı. Her türlü projenin üstesinden gelebilecek deneyim, kadro ve ekipmana sahip olduklarını ifade eden Önder Kaygusuz: “Kurulduğumuz günden bu yana sektördeki çizgimizden taviz vermedik. Hedefimiz hep en iyisi olmak. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Yaptığımız yatırımlarla bunu daha da perçinleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.