Torbalı’da eğitim veren Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu yıl mezun olan öğrencilerini anlamlı bir törenle uğurladı.
KARNE dağıtım programı kapsamında yaklaşık 50 kız öğrenciye Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.
ÖMÜR BOYU SAKLAYACAKLAR
OKUL yönetimi tarafından hazırlanan bu özel hediye, genç mezunlara milli ve manevi değerleri hatırlatmak ve bu değerlere hayat boyu sahip çıkmalarını teşvik etmek amacıyla verildi. Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı’nı büyük bir gurur ve duygusallıkla teslim alan öğrenciler, bu hediyeleri bir ömür boyu saklayacaklarını ifade etti.
TÖRENDE konuşan okul yöneticileri, mezun olan öğrencilere başarı ve mutluluk temennisinde bulunarak, “Hayat yolculuğunuzda Kur’an’ın rehberliğini ve bayrağımızın gölgesini daima hissedin. Milli ve manevi değerlere bağlı kalarak, ülkemize faydalı bireyler olmanızı diliyoruz,” mesajı verdi.
DUYGU dolu anlara sahne olan tören, öğrenciler ve aileleri için unutulmaz bir mezuniyet hatırası olarak hafızalara kazındı.