SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bir korse markasının reklamını yapan Torbalılı Hanife Gürdal, verdiği pozla alay konusu oldu

Bu haber 01 Aralık 2020 - 9:09 'de eklendi.

Katıldığı evlilik programlarıyla ünlendikten sonra Instagram fenomeni olan Hanife Gürdal, bir korse markasının reklamını yapmak isterken verdiği pozdan dolayı alay konusu oldu.

FOTOĞRAFÇI Kemal Ayvaz ile evlenen ve şimdilerde Trabzon’da yaşayan Hanife Gürdal, 575 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

“EN SAÇMA POZ”

BİRÇOK marka ile ücretli işbirlikleri yapan Gürdal, son olarak bir korse markasının reklamını yaptı. Eşofmanın üstüne korse giyerek poz veren Gürdal, takipçilerinin eleştirilerinden kurtulamadı. Salıncak üzerinde poz veren Gürdal için “En saçma poz” ve “O korseyle insan öyle duramaz” gibi yorumlar yapıldı. Öte yandan Hanife Gürdal’ın fotoğraftaki yüz ifadesini görenler tanımakta güçlük çekti.

İşte Hanife Gürdal’ın gündem olan pozu ve gelen eleştiriler…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.