SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bir kez daha baba oldu

Bu haber 14 Şubat 2022 - 21:03 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın bir kez daha babalık sevinci yaşadı.

DAHA önce ikiz kızları ve bir oğlu bulunan Günaydın, bir kez daha ikiz evlat sahibi oldu. Günaydın ailesi çocuklarına Mustafa ve Esma isimlerini verdi. Sevincini sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Torbalı ilçe Başkanı Selman Günaydın, “Aziz misafirlerimiz olan Mustafa’mızı ve Esma’mızı sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza aldık.

AMİNE Zehra ve Elif Zümra’mız abla, biricik oğlumuz Ali ise abi oldu. 5’inci kez bu duyguyu bize yaşatan yüce Rabbimize Hamd-ü senâlar olsun. Kur’an ve sünnet ışığında vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi bizlere nasip etsin inşaAllah. Bu vesileyle, bu güzel günde mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza, hemşehrilerime ve yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.