Dirmil Mahallesi’nde yaşayan 56 yaşındaki Demans hastası Hüseyin Sözal’dan dün öğle saatlerinden bu yana haber alınamıyor. Dün saat 15:00 sularında evden çıkan yaşlı adamı bulmak için Jandarma ekipleri ve AKUT seferber oldu
DÜN saat 15:00 sularında evden çıkan yaşlı adamdan bir daha haber alamayan aile durumu jandarma ekiplerine bildirdi.
AİLE VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTİYOR
JANDARMA ekipleri ve AKUT yaşlı adamı bulmak için seferber olurken, yakınları ise Hüseyin Sözal’ı görenlerin kendilerine veya kolluk kuvvetlerine haber verilmesini istedi.
YÜRÜYÜŞ YAPARKEN BİR ANDA KAYBOLDU
ÖTE yandan Sözal’ın yakınları kendilerine 050531528 78, 05543531052 iletişim numaralarından ulaşabileceklerini ifade ederek, “Hüseyin Sözal babam olur ve Demans hastası olduğu için telefon kullanmıyordu. 26 Ekim tarihi saat 15.30 – 16.00 arasında Dirmil’deki ikametinin bahçesinde yürüyüş yaptığı esnada bir anda gözden kayboldu. Kendisini aradıktan sonra bulamayınca 112 Acil Çağrı merkezini arayarak ihbarda bulunduk. Allah rızası için görenler haber versin” diye konuştu.













