SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bir bebeğimize daha SMA teşhisi konuldu!

Bu haber 29 Ocak 2024 - 1:10 'de eklendi.

Son yılların en büyük sağlık sorunlarından olan SMA teşhisi Torbalı’dan bir bebeğimize daha kondu. Tedavisi oldukça pahalı olan SMA illeti bu kez 4 aylık Torbalılı bebek İkbal Kardeş’i buldu

ATATÜRK Mahallesi’nde yaşayan inşaat işçisi bir babanın ilk çocuğu olan İkbal Kardeş’e sağlık ocağından topuk kanı alındıktan sonra SMA teşhisi konuldu. Geçtiğimiz ay üzücü haberi alan aile, 1 milyon 820 bin dolar değerindeki iğne tedavisi için, valilik onaylı kampanya için başvuruda bulundu. Pazartesi günü kampanya hesabının açılması beklenirken, Torbalılı aile ilçe sakinlerinden kampanyaya destek istedi.

İNŞAATLARDA asma tavan işi yapan baba Umut Kardeş, “Malesef kızımıza SMA teşhisi konuldu. Ne yapacağımızı nasıl ilerleyeceğimizi bilmiyorum. İnşaatlarda çalışıyorum. Bu parayı bulma şansım yok. Bana çalışmayı bırak resmi işlerle uğraş dendi ama 9 bin lira kiram var işi nasıl bırakayım? Kızıma nasıl faydalı olacağımı bilmiyorum. Pazartesi günü valilik onaylı yardım kampanyamız başlayacak. Bu sürece kadar kimseden bir yardım istemiyoruz. Torbalı halkına güveniyoruz. Daha önce Azda bebeğimiz kurtuldu. Kızımın da kurtulması için herkesin emek vereceğine dair inancımız var. Kızım daha 4 aylık, kasları işlevini yitirmeden ilacına kavuşmak istiyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.