SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Binlerce kişi bu yemekte buluştu

Bu haber 14 Şubat 2022 - 21:07 'de eklendi.

Torbalı iş ve siyaset dünyasının sevilen isimlerinden Hüseyin Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen dostluk yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Metropolis Otel’de gerçekleşen dostluk yemeği, yoğun katılım nedeniyle gövde gösterisine dönüştü

TORBALI iş ve siyaset dünyasının sevilen isimlerinden Hüseyin Arslan, Metropolis Otel’de yemek verdi. Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen dostluk yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Demars İnşaat’ın sahibi Hüseyin Arslan ilçe siyasetinin de önemli isimleri arasında gösteriliyor. Uzun yıllar CHP’de aktif siyaset yapan Arslan, son olarak İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunarak CHP’nin 2019 seçimlerini kazanmasında oldukça etkili bir rol üstlenmişti.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BU YEMEKTE BULUŞTU

TORBALI iş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği dostluk yemeği sonrası bir açıklama yapan Hüseyin Arslan, “Her yıl gerçekleştirdiğimiz hayır yemeğimizi bu yıl da oldukça coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.