SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Binlerce iç çamaşırı ve eşofman takımını savaş bölgesine gönderdiler

Bu haber 06 Mart 2024 - 0:38 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitim Merkezi, İsrail’in ablukası altında olan Filistin halkına bir nebze olsun destek verebilmek için çalışma başlattı.

MİLLÎ Eğitim Bakanlığımız Hayat boyu Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye çapında başlatılan bir kampanya çerçevesinde Torbalı Halk Eğitim Merkezi Dikiş ve Giyim Kurslarında usta öğretici ve kursiyerler tarafından Gazze bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere iç çamaşırı ve eşofman takımı üretiliyor

TORBALI Halk Eğitim Merkezi Giyim Üretim Teknolojisi kursiyerleri, Torbalı Mahallesi’nde bulunan Gazi İlkokulu binasında üretime başladı. Mağdur olan binlerce Filistin halkı için elini taşın altına koyan Torbalılı kursiyerler, Filistin’deki erkeklerin giyebilmeleri için iç çamaşırı ve eşofman takımı üretti.

1126 adet ve 380 koliden oluşan erkek atletin yanı sıra, ikinci grupta ise 1126 adet kolide iç çamaşırı ve 380 adet eşofman takımı Filistin’in Gazze şehrine gönderilmek üzere yol çıktı.

MAĞDUR Gazze halkının her fırsatta yanında olan Torbalı halkının çabasının örnek olması gerektiğini söyleyen yetkililer, “Kurslarımızda kursiyerlerimiz tarafından Filistin için el ele verip Gazze bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine en hızlı bir şekilde yardımın ulaştırılması için kıyafet üretimi tüm hızıyla devam etmektedir.

BU zor zamanda Gazze bölgesindeki masum çocuklarımız için el birliği gönül birliği ile çalışan Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü nezdinde idarecilere, usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.