SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Binbaşı Emre Balci, Başkan Tekin’i ziyaret etti

Bu haber 04 Ocak 2022 - 23:19 'de eklendi.

6 aylık yurtdışındaki görevlendirme süresini başarı ile tamamlayan Binbaşı Emre Balci, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti

TORBALI İlçe Jandarma Komutanlığı görevini yürüten başarılı komutan Binbaşı Emre Balci geçici süreliğine Afrin Cinderes’e görevlendirilmişti. 6 aylık görevlendirme süresini başarı ile tamamlayan Binbaşı Emre Balci, geçtiğimiz hafta ilçedeki görevine yeniden başladı.

BİNBAŞI Balci bu kapsamda bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Tekin, 6 ay sonra Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı görevine yeniden başlayan Binbaşı Emre Balci’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

ZİYARET sonrası açıklamalarda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Yurtdışındaki görevini başarılı bir şekilde tamamlayan ve ilçemizde yeniden göreve başlayan İlçe Jandarma komutanımız Emre Balci’ya hayırlı olmasını diliyorum. İlçedeki görevinde de kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.