SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Binali Yıldırım’a ‘bardacık inciri’ ikramında bulundular

Bu haber 22 Ağustos 2021 - 10:48 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, İzmir’e gelen son başbakan Binali Yıldırım’a Torbalı’nın meşhur bardacık incirini ikramı ettiler. Yıldırım, adına festivaller yapılan Çapak Mahallemizin ‘Bardacık İnciri’ne hayran kaldı

Torbalı’da adına festivaller yapılan meşhur bardacık incirin ünü Torbalı sınırlarını giderek aşıyor. Önceki gün de İzmir programları için Adnan Menderes Havalimanı’na gelen son Başbakan Binali Yıldırım’ı karşılayan AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, kendisine Torbalı Çapak Mahallesi’nin meşhur Bardacık İnciri’ni ikram etti. Buluşmada AK Parti İzmir milletvekili Mahmut Atilla Kaya da hazır bulundu.

TADINI ÇOK BEĞENDİ

AK PARTİ Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Halil Güler’in torunu Serkan Eymen’in (9) sünnet törenine katılmak için İzmir’e geldi. Kendisini havaalanında karşılayan grubun içinde Torbalılı heyet de vardı. AK Parti Milletvekili Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Günaydın ile çok sayıda partiliden oluşan grup, son Başbakan Binali Yıldırım’a şu sıralar hasadı yapılan ve ilçemizin güzide meyveleri arasında olan Bardacık İnciri’ni ikram etti. İncirin tadına bakan Yıldırım, lezzeti ve tadı karşısında bir hayli şaşırdı ve bardacık incirini beğendiğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.