SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Binaların temelinde, TOKİ’lerde uygulanan ‘radye temel’ kullanıldı

Bu haber 07 Kasım 2023 - 12:46 'de eklendi.

Toplam 73 daireden oluşan Loca Yapı’daki daireler hızla tükeniyor. Şu an satılacak sadece 43 adet 2+1, 3+1 ve dubleks daireler kaldığını söyleyen yetkililer, bu kadar ilgi görmelerinin en büyük nedeni olarak depreme dayanıklı binalar olmasından kaynaklandığını dile getirdiler.

YEDİ Eylül Mahallesi’nde yer alan havuzlu, oyun alanlı ve güvenlikli site olan Loca Yapı, İzmir – Aydın asfaltına yakın olması, ulaşım kolaylığı ve en önemlisi depreme dayanıklı olmasıyla cezbediyor.

RADYE JENERAL TEMELLE YAPILAN TOKİ’LER MARAŞ DEPREMİNDE HASAR ALMADI

KAHRAMANMARAŞ’TA meydana gelen iki büyük yıkıcı depremin ardından binaların neden yıkıldığına dair araştırmalar tüm ülke genelinde olduğu gibi Torbalı’da da hız kazandı. TOKİ binalarının, depremi hasarsız atlatmasının nedeni olarak radye jeneral temel kullanılması olarak gösteriliyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında radye temel kavramı gündem oldu. Deprem bölgesinde, on binlerce binada büyük yıkım meydana gelirken TOKİ’nin yapmış olduğu konutların zarar görmemesi dikkat çekti. TOKİ’nin Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde 133 bin 759 konutu bulunuyor. Bunlardan sadece 2 blokta çok hafif bir hasar var.

TOKİ’LERDEKİ RADYE JENERAL TEMEL, LOCA YAPI’DA DA KULLANILDI

LOCA Yapı’nın binalarında da, TOKİ binalarının temelinde kullanıldığı bilinen radye temel kullanıldığını söyleyen firma sahipleri, bilgi almak isteyenlere evraklı belgelerle yanıt verebileceklerini söylediler. Loca Yapı’nın yetkilileri, sitenin çevre düzenlemesi ve peyzaj dışında işi kalmadığını sözlerine eklediler.

LOCA Yapı; mükemmel site konsepti, 2+1 kapalı mutfak, ebeveyn banyolu, radye Jeneral Temel, C 35 beton, dış duvar bims, iç duvar tuğla + strafor, dış mantolama üst düzey yaşam imkanı sunuyor.

Site Özellikleri: havuz, kapalı otopark, 7/24 güvenlik, basket ve futbol sahası, oyun parkı

Daire özellikleri: Doğalgaz kombi, yerden ısıtma, anlastre set, görüntülü diyafon, spot led aydınlatma, otomatik panjur

Loca Yapı İletişim: 0 541 816 37 08

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.