SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bilsem Resim Yetenek Alanı öğrencilerinden muhteşem sergi

Bu haber 17 Haziran 2023 - 12:49 'de eklendi.

Torbalı Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) Resim Yetenek Alanı öğrencilerinin temel eğitim çalışmaları ile resim atölyesine gelen öğrencilerin çalışmaların yer aldığı sergi, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un katılımlarıyla gerçekleşti.

RESİM atölyelerinde Biyosanat kapsamında öğrencilerin bilimsel araştırma yaparken öğrenerek bilgi edinmeleri ve edindikleri bilgiyi, duygu ve düşüncelerini de katarak sanatsal bakış açısı kazanmaları amaç edinmeleri ve 2boyutlu olarak akrilik ile tuvale, kil ile de 3 boyutlu olarak yüzeye aktarmaları sağlandı.

KURUM MÜDÜRÜNDEN SÜREÇLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

SERGİ sonrasında Bilsem sınıflarını inceleyen Cafer Tosun, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet ederek kurum müdüründen süreçle ilgili bilgi aldı. Yapılan açıklamada, “Sergi çalışmalarında emeği geçen öğretmenlerimizi ve  öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.