SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bilimle tanışma şenliği düzenlendi

Bu haber 13 Haziran 2021 - 23:08 'de eklendi.

Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu öğrencileri erken yaşta bilimle tanışmanın heyecanını yaşadılar.

ZELİHA Ömer Genç Kızılay Anaokulu Müdürü Tarkan Arslan ve okul öncesi öğretmenlerinin organize ettikleri Bilim Şenliğine Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı.

DENEY YAPTILAR

ZELİHA Ömer Genç Kızılay Anaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte çeşitli standart kurdular. Hazırladıkları bilim köşeleri, bilim insanlarının tanıtım panoları, deney malzemeleri ve sunum standıyla katılımcılara tam bir bilim şöleni yaşatan minikler gösteri amaçlı bir de deney gerçekleştirdiler. Farklı kimyasal maddeleri karıştırarak yanardağ patlaması simülasyonu yapan minikler büyük heyecan ve keyif yaşadılar.

MİNİK öğrencilerin heyecanına ortak olan ve bilim şenliğinin açılışını yapan Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “öğrencilerimizin erken yaşta bilimle tanışmaları oldukça memnuniyet vericidir. Böyle güzel bir organizasyon ve etkinliği düzenleyen okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve yarınlarımızın bilim insanları olacak öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.