SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Bilardo benim için aşk’

Bu haber 13 Ekim 2022 - 12:16 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi’ndeki Dokuz Eylül Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Mavi Demlik Kıraathanesi, bilardoseverlerin uğrak yeri oldu.

ÜÇ top ve Amerikan tipi, 3 ayrı masanın bulunduğu kıraathanede, pandemi dönemi nedeniyle ara verilse de, zamanında çok sayıda turnuva da yapılmış ve çeşitli ödüller de mekan sahibi Hüseyin Kocaoğlu tarafından dağıtılmış.

YILLARDIR bu keyifli sporu oynadığını söyleyen Kocaoğlu, 18 yaşından büyük, çok sayıda müşterisinin olduğunu ve bilardo oynamak için Mavi Demlik’e geldiklerini ifade etti.

‘SPOR ÖNCELİKLE BİR OYUNDUR’

HÜSEYİN Kocaoğlu, “Bilardo, bazıları için çok şey ifade ediyor” dedi. “Spor öncelikle bir oyundur” diye sözlerine devam eden Kocaoğlu, “Ben bu sporu yıllardan beri sevdirme uğraşı içerisindeyim” şeklinde konuştu.

‘DÜNYADA EN İYİ 3 ÜLKEDEN BİRİYİZ’

KOCAOĞLU, “Bilardo, benim için bir aşk. Kendimi bulduğum, kafamı dinlemek istediğim zaman sığındığım bir spor dalı. Beni gerçekten rahatlatıyor ve terapi ediyor. Türk bilardosunun dünyada söz sahibi olduğuna değinen Kocaoğlu, “Bilardoda çok iyi olduğumuzu düşünüyorum. Yıllardır, ülkemizde geri planda kalmış bir spor dalı gibi görünse de aslında çok ciddi bir kitlesi var. Şu anda dünyada en iyi 3 ülkeden biriyiz. Çok kısa süre sonra dünyada rakipsiz olacağımızı düşünüyorum.” değerlendirmesinde bu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.