SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bıçakları kurbana hazırlıyor

Bu haber 01 Temmuz 2022 - 2:49 'de eklendi.

Kurban Bayramı’na 2 haftadan az bir süre kalması nedeniyle bıçakçılar bayram hazırlıklarına hızla devam ediyor. Tepeköy Mahallesi’nde bulunan bıçakçı Göksel Alku, bileme işlerini son güne bırakılmaması tavsiyesinde bulundu.

YAKLAŞAN Kurban Bayramı nedeniyle bıçakçılarda da hareketlilik devam ediyor. Bayram hazırlığına başlayan esnaf, vatandaşların kurban ve et kesimlerindeki bıçak ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına hız verdi.

ALİ Baba Bıçakçılık’ın sahibi Göksel Alku, bıçağın hasat zamanının Kurban Bayramı olduğunu söyleyerek, “Her şeyin bir harmanı var. Bıçağın harman zamanı da Kurban Bayramı’dır. Kurban bayramında bıçağa ilgi daha fazla olduğu için daha yoğun çalışıyoruz. İnsanların gelip, gitmeleri artıyor. Şu sıralar hareketlilik başladı diyebiliriz. Geç kalmadan bıçaklarınızı bilettirin!” ifadelerini kullandı.

‘DİKKATLİ OLUN’ UYARISI

BABASINDAN kalan aile yadigarı bıçakçılık mesleğini yıllardır yapan Alku, Kurban Bayramı’nın bıçakçı esnafının işlerinin açılmasını sağladığını belirterek, “Vatandaşlar Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla bıçaklarını biletmeye getiriyor. Biz de elimizden geldiği kadar bize gelen satırları, kesme bıçaklarını, et açma bıçaklarını, yüzme bıçaklarını bilemeye çalışıyoruz. Evde bıçak bilemek kalıcı çözüm değildir. Bıçak tam olarak keskinleşmez. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla yoğunluk yaşıyoruz. Herkese yardımcı olarak bıçaklarını sağlıklı şekilde biliyoruz. Hazırladığımız bıçaklarla kurbanlıkların kesimini kolaylaştırıyoruz. Kurban kesiminde bıçak kullanırken dikkatli olunmasını tavsiye ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.